آدرس:
ایران، کرمان، خیابان ابن سینا، روبروی کتابخانه اسناد ملی، بیمارستان کارمانیا
جهان سرزمین ایران را با دو اصل فاخر می شناسد: شعر و فرش. روانشاد حاج محمد ارجمند کرمانی از نخبگان عرصه بافندگان و هنر آفرینان فرش بود و به دلیل شایستگی خاص خود در این زمینه به او لقب سلطان فرش داده شده است.
امروزه می توان آثار ارزشمندی از فرشهای دست باف ارجمند بزرگ را در موزه فرش، کاخهای سعد آباد و نیاوران، موزه حضرت رضا و باغ نگارستان نظاره گر بود و آنگاه به جایگاه جهانی و ارزشمند فرش دستباف و سلطان فرش ایران پی برد.
وی همزمان به خدمتی ارزشمند، ماندگار و انساندوستانه پرداخت و موقوفه ای را تاسیس نمود که اولین گام این اندیشه بزرگ و خیر خواهانه ساخت بیمارستانی با 30 تخت در سال 1332 خورشیدی با محوریت خدمت به زنان بافنده فرش بود .خوشبختانه این مرکز موفق به ارائه خدمات پزشکی و درمانی برای هفت دهه به عموم جامعه کرمان و منطقه جنوب شرق ایران شده است.
این بیمارستان خدمات خود را با ریاست دکتر هرمان اهل کشور اتریش و گروه همکاران و کادر پزشکی که اکثراً آلمانی و اتریشی بودندآغاز کرد و پس از ایشان دکتر محمد ناصر جراح فعال و نامدار ریاست بیمارستان را برعهده داشت. در آبانماه 1348 خورشیدی دکتر منوچهر ارجمند تولیت موقوفه ارجمند و ریاست بیمارستان را بر عهده گرفت. او در رشته پزشکی تخصص زنان و زایمان در کشورهای سوئیس و آمریکا تحصیل کرد و با گرفتن تخصص در این رشته به جایگاه و مقام زن و مادری که موجب تداوم آفرینش است ارج نهاد.
در این دوران همکاریهای روانشاد خانم عصمت ارجمند و خانم دکتر پروین روحی پیشکسوت متخصص کودکان کرمان (شاگرد پروفسور محمد قریب بزرگ) نقش بسزایی را در موفقیتهای بیمارستان و خدمت رسانی به بیماران داشتند. دکتر منوچهر ارجمند در دهه پنجاه خورشیدی بیمارستان را به 50 تخت ارتقا داد و با حفظ هسته اولیه بیمارستان به گسترش فیزیکی و ساخت بخش های مدرن و مجهز پرداخت. وی در سال 1396 در تداوم نیات واقف، بیمارستان کارمانیا را به مجموعه بنیاد موقوفه ارجمند اضافه نمود. در سال 1398 خورشیدی هم با همکاری انجمن خیریه کمک که بچه های مبتلا به سرطان را حمایت می کند بخشی تحت عنوان آنکولوژی اطفال راه اندازی شد. علاوه بر بسیاری تقدیرها و جوایزی که طی سالیان فعالیت به جناب دکتر منوچهر ارجمند تعلق گرفته ایشان به عنوان واقف و متولی نمونه کشوری شناخته و نیز جایزه کار آفرین برتر افضلی پور به وی اهداء گردیده است.
در مهرماه 1400 خورشیدی دکتر منوچهر ارجمند جان به جان آفرین تسلیم کرد ودر مکانی که تحت عنوان موزه بیمارستان می باشد در جوار پدر و خواهر گرانقدرش آرمیده است. یاد، نام و خدمات ارزنده ایشان در زمان جاری باد. در عصر حاضر تولیت موقوفه ارجمند به فرزند ایشان جناب دکتر کریم ارجمند متخصص جراحی لثه از آمریکا که در بیمارستان مشغول به خدمت می باشد سپرده شد و خانم یاسمین ارجمند به عنوان قائم مقام ایشان در امور اجرائی موقوفه حضور دارند.
همچنان این مرکز درمانی با حضور حافظانی از سلامت شامل پزشکان عالیقدر و خدمتگزار و کادری مجرب و دلسوز با مدیریت جناب دکتر پورسیدی جراحی برجسته و نامدار در راستای اهداف عالیه واقف با نظارت تولیت موقوفه ارائه خدمت می نماید و این مرکز همانند دهه های گذشته پناهی از برای بیماران و دردمندان است و تلاش می کند الگوئی جاودان و بی بدیل برای آیندگان باشد.
سخن ریاست
بِسمِ اللهِ الشّافی مراجعین عزیز کارمانیا با سلام و احترام ضمن خوشآمدگویی به شما، از اینکه بیمارستان کارمانیا را برای دریافت خدمات سلامت برگزیدهاید، از شما سپاسگزارم. این بیمارستان به عنوان یکی از مطرحترین بیمارستانهای خصوصی در سطح کشور، با حضور جمعی از پرسنل حاذق و مجرب با داشتن پیشرفتهترین تجهیزات پزشکی، فضایی مدرن و ایمن آماده خدمترسانی به شما بزرگواران میباشد. هدف بنده و تمامی همکارانم در این مرکز تشخیصی و درمانی، ارائه خدمات مطلوب و ایمن به شما است. در این مسیر مقدس، رویکرد ما اخلاق مداری و بیمار محوری است. باشد که شاهد رضایت روزافزون شما از خدمات کارمانیا باشیم. از خداوند مهربان، روح و جسمی سالم برای شما آرزومندم. ارادتمند شما، بهرام پورسیدی رئیس بیمارستان کارمانیا
اهداف کلی بیمارستان
چشم انداز
چشم انداز: کارمانیا بر آن است تا با تکیه بر تیم مجرب و امکانات خود در زمرهی بیمارستانهای پیشگام کشور در تشخیص و درمان و همچنین توریسم درمانی شناخته شود.
رسالت
مرکز تشخیصی و درمانی کارمانیا با مالکیت خصوصی تحت مدیریت شرکت طبیبان جهت پاسخگویی به نیازهای سلامتی همشهریان گرامی و سایر مراجعهکنندگان، با بهرهگیری از پرسنل متعهد، مجرب و متخصص شهر کرمان به ارائهی خدمات ذیل با حداکثر کیفیت و ایمنی میپردازد: